Med lidt tro og lidt lys blev den anden Fang Piano Charity Concert afholdt med succes

Om aftenen den 31. december 2020 blev den anden velgørenhedskoncert arrangeret i fællesskab af pianisten Fang Yan og velgørenhedsorganisationen "Dandangzhe Foundation" med succes afholdt i Xiamen Hongtai Concert Hall.Den vidunderlige præstation tiltrak publikums opmærksomhed.Der lød klapsalver.Ashine Diamond Tools Co., Ltd. og Huarui Culture har den ære at deltage i sponsoratet.

Denne koncert er ikke bare en ren klaverforestilling, men også en velgørenhedsforestilling.Ligesom den første velgørenhedskoncert vil alle indtægter fra denne koncert (efter fradrag af aktivitetsudgifter) blive doneret til Fujian Dandangzhe Foundation, dedikeret til læseprogrammet "Every class has a Book Corner", ved at bruge musik, det smukkeste sprog, til at understøtte læsning af høj kvalitet for børn på landet.Samtidig er dette også et positivt svar på Xiamens kommunale partiudvalg og regeringens initiativ til at bygge et "Loving Xiamen".

Udover klaverrepertoiret vil koncerten også inddrage yngre og mere alsidige musikalske elementer.Fang Yan og mange musikere vil optræde sammen.Kombinationen af ​​klaver, violin og andre kunstformer gør denne koncert mere diversificeret.Forestillingens gæster som den unge violinist og chefen for China Youth Symphony Orchestra (NYO-Kina) Xie Liyuan og den unge pianist Li Guochao fra Tyskland bragte en farverig musikalsk fest til publikum.

Kærlighed tænder kærlighed og livet påvirker livet.Ashine er forpligtet til at levere højkvalitets diamantværktøjer til betonslibe- og poleringsmarkedet og aktivt fremme udviklingen af ​​Kinas gulvindustri.Den har også aktivt taget socialt ansvar i fremtiden.Ashine vil fortsætte med at reagere på sociale behov, yde flere bidrag til offentlige velfærdsvirksomheder og levere varmen og kærligheden fra vores gulvprofessionelle til samfundet!


Posttid: Mar-05-2021